Werkgevers

Door onze dagelijkse ervaring met doelgroepmedewerkers op onze eigen werkvloeren zijn we ons als geen ander bewust van de bedrijfseconomische context van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op zoek naar personeel?

Wij kunnen via onze vacaturedatabank meer ruchtbaarheid geven aan jouw vacature en jouw organisatie in de kijker zetten als maatschappelijk ondernemer. Met onze opgebouwde expertise zijn we een ideale partner bij de screening van kandidaten.

Wilt u investeren in uw personeel?

  • Via individuele begeleidingsmethodieken, persoonsversterkende en vaktechnische trainings- en vormingsprogramma’s (individueel/groepsgebonden) begeleiden we jouw doelgroepmedewerkers in hun groeiproces. We gebruiken onze theoretische modellen als referentiekader maar focussen vooral op de dagelijkse werking en ervaring binnen jouw bedrijf.
  • Werken met doelgroepmedewerkers vergt een specifieke aanpak en begeleiding. We trainen begeleidend personeel in het werken met en het ontwikkelen van competenties van doelgroepen.
  • Door het opzetten van persoonlijke ontwikkelingsplannen coachen we werkvloeren in het opzetten van groeitrajecten voor hun medewerkers.

 

Contacteer ons voor meer info
Webdesign & Development by DigitalMind | Powered by eXopera